HET TEAM VAN VERS VLEES NATUURLIJK!

Richard Bouwmeester

  • hart voor zijn vak 100% 100%
  • ambachtelijk 80% 80%
  • service gericht 85% 85%

Onze topslager en de motor achter Vers Vlees natuurlijk! Richard is slager in hart en nieren. Op zijn 14de begonnen in het slagers vak bij Slagerij Speek, waar hij alle fijne kneepjes van het vak heeft geleerd. De sluiting van Slagerij Speek ging hem echt aan het hart, reden om na de sluiting van de slagerij via een nieuwe weg u toch vlees met de vertrouwde kwaliteit te willen aanbieden.

Ingrid Bouwmeester

Verkoop & Verpakking

  • Pietje precies 85% 85%
  • service gericht 95% 95%
  • gastvrouw 95% 95%

Maartje van Noord

Website & Nieuwsbrief

  • Klant tevredenheid 95% 95%
  • Tech Support 30% 30%
  • Creatief advies 75% 75%

Een impressie  van onze werkwijze

Na uw bestelling:

Wanneer op woensdagavond om 22:00 uur u de laatste bestellingen heeft geplaatst gaan wij aan het werk. Het allereerste wat we doen is al uw bestellingen uitdraaien inclusief een lange lijst van het benodigde vlees. Dan bellen we diezelfde avond nog onze leveranciers om het varkensvlees en de kipproducten te bestellen. Het rundvlees komt van onze eigen runderen!!!

Klaarmaken van uw bestelling

Op donderdag gaan we uw bestelling klaar maken. Zo kan het dus dat wij u wanneer u (te) laat besteld niet (alles) kunnen leveren. De kwaliteit en het leveren van zo vers mogelijk vlees staan bij ons hoog in het vaandel.

Na het klaar maken van het vlees wordt uw bestelling voor u ingepakt.

Ophalen & bezorgen

Op vrijdagmorgen staat dan alles ingepakt en gekoeld klaar.

U kunt het dan tussen 08:30 uur en 12:30 uur ophalen bij  ons afhaalpunt bij de molen of u laat het aan huis bezorgen.

Bezorgtijden:

  • vrijdagochtend tussen 10:00 uur en 12:30 uur
  • vrijdagmiddag/avond tussen 17:00 uur en 19:00 uur
  • zaterdagochtend tussen 09:00 uur en 11:00 uur

Opmerkingen? Ideeën?